Wederom een mooie opbrengst met de Grote Clubactie!

29-11-2023

Ook dit jaar hebben de leden van EGSV zich weer ingezet om zoveel mogelijk loten te verkopen met de Grote Clubactie! Maar liefst 1070 loten zijn er verkocht. Met deze actie hebben wij €2568,- weten op te halen. Dit bedrag gaan wij gebruiken om mooie ontwikkelingen binnen onze vereniging te realiseren!

Op de foto staan de Liss Hoekman, Lieke Verhoek & Alina Siebert. Zij hebben de meeste loten dit jaar verkocht en hebben hiervoor een leuk prijsje in ontvangst mogen nemen!

Opbrengst grote clubactie 2022!

13-12-2022

Wederom zijn er weer veel loten verkocht voor de grote clubactie! Zo hebben de volgende meiden een leuk presentje gekregen voor het verkopen van de meeste loten! Samen hebben we een mooi bedrag opgehaald van €2505,72,-!!


1e prijs: Geralynn van het Goor (58 loten)

2e prijs: Louanne Timmerman (50 loten)

3e prijs: Mylene Sollie (41 loten)

Geslaagde pietengym!

13-12-2022

Maandag 28 november was het zover: De pietengym!

We kijken terug op een geslaagde dag samen met 2 pietjes. De leden konden klimmen, rollen, springen én nog veel meer! Ook heeft iedereen zijn pietendiploma mogen halen! 

Wedstrijd 12 Maart 2022

14-03-2022

Acrogymnasten EGSV terug op de wedstrijdvloer na 2 jaar afwezigheid
Zaterdag 12 maart 2022 werd er in Warnsveld de eerste plaatsingswedstrijd E-/D-niveau georganiseerd. Een mooi moment na twee jaren waarin corona het wedstrijdseizoen verstoorde. Het kon geen toeval zijn dat op 7 maart 2020 de laatste officiële wedstrijd ook in Warnsveld was.De Eerste Genemuidiger Sportvereniging verscheen met 4 teams op de wedstrijdvloer. Liz van Lente en Annedieke kwamen als eerste in actie. Voor Liz was dit haar allereerste wedstrijd, een spannend moment dus. De dames hadden de zenuwen onder controle en wisten met een score van 22.29 de 7e plaats bij de E-junioren te bemachtigen.Een niveau hoger, bij de D-junioren, stonden er twee duo’s aan de start. Leonie Oudenaarden en Marit Pelleboer zijn een bekend duo bij EGSV, zij trainen al drie seizoenen samen. Ze wisten een sterke oefening neer te zetten met een hoge technische score. Een puntentotaal van 24.27 was voor deze dames goed voor een zilveren medaille. Op hetzelfde podium was er nog een plaats voor een team uit Genemuiden. Sterre van de Vreugde en Jayla Rook scoorden net iets lager en gingen met een score van 24.01 met het brons naar huis.Bij de D-senioren wisten Fleur van Dalfsen, Martine Bonthuis en Famke Timmerman een sterke oefening neer te zetten. Een score van 23.36 bleek helaas net niet voldoende voor het podium, met slechts 0.06 verschil met de nummer 3 moesten zij genoegen nemen met een 4e plaats.Met twee podiumplekken en twee top-10 noteringen mogen deze sporters terugkijken op een succesvolle eerste wedstrijddag. Volgende week komen de andere 11 teams van EGSV in actie in Rijssen.

Opbrengst grote clubactie 2020!

08-12-2020

Trots op onze leden dat er ondanks de corona toch nog zoveel loten zijn verkocht!