Teampresentatie wedstrijdteams acrogym een groot succes!

08-12-2020

Op vrijdag 27 november vond de jaarlijkse teampresentatie van de acroselectie van EGSV plaats. Anders dan andere jaren was er dit jaar geen bomvolle tribune met trotse familieleden en vrienden maar zaten zij dit jaar thuis voor de livestream.De livestream was in handen van Roelof Jan Wentink en deze zorgde er voor dat alle nieuwe wedstrijdoefeningen goed in beeld werden gebracht door het thuisfront. Alita Hoekman was aanwezig om foto’s te maken van de teams op de wedstrijdvloer. Met veel nieuwe teams was het voor de meiden erg spannend om de oefening voor het eerst te tonen voor een officiële jury, gelukkig mocht deze wel in de zaal aanwezig zijn met uiteraard 1,5 meter afstand onderling.Dit jaar waren er ook mooie prijzen te winnen tijdens de teampresentatie, de leiding vond dat de meiden mochten beloond worden voor hun prestaties al zo vroeg in het seizoen. Met dank aan Bosch Bloemen was er voor iedere sporter een medaille om mee naar huis te nemen.Daarnaast waren er ook twee bekers beschikbaar gesteld, er was een beker te verdienen voor het team met de hoogste technische score en een beker voor het team met de hoogste artistieke score.De hoogste technische score werd behaald door Leonie Oudenaarden en Marit Pelleboer, zij hebben de minste technische aftrek gekregen van de jury.Het team met de hoogste artistieke score bestond uit Lieke van dijk en Pascalle Veenhof.  Dit is een gelegenheidsteam wat speciaal voor deze teampresentatie een oefening heeft gemaakt in drie weken tijd. Zij mogen op dit moment helaas niet met hun vaste team trainen omdat deze partners 18 jaar zijn, des te knapper is de prestatie wat dit tweetal heeft geleverd. Tijdens de teampresentatie hebben we ook het “vloggen” weer opgepakt, wilt u een idee krijgen van hoe het er achter de schermen aan toe ging? Kijkt u dan de volgende video: https://youtu.be/Jx5RGYmEldE

Notulen algemene ledenvergadering 2020

26-05-2020

EGSV start maandag 18 mei a.s. met buitentrainingen!

13-05-2020

Vanaf maandag 18 mei a.s. kunnen wij weer sporten! Lees bijgaande brief en protocol goed door, zodat je weet hoe je kunt deelnemen!

Buitentrainingen EGSV.pdf

Protocol EGSV.pdf

​EGSV succesvol tijdens 5e plaatsingswedstrijd acrogym

02-02-2020

Genemuiden – Afgelopen zaterdag organiseerde devereniging EGSV uit Genemuiden in samenwerking met de KNGU de 5eplaatsingswedstrijd acrogym E-niveau voor het District Oost. Acrogym is eencombinatie van turnen en acrobatiek. De bedoeling is dat de acrogymnasten op eenverende vloer van 12 x 12 meter een oefening op muziek laten zien welkemaximaal 2 minuten en 30 seconden mag duren. Een oefening moet een aantalpartnerelementen bevatten. Vervolgens beoordelen maar liefst 10 juryleden deoefening. Gekeken wordt naar de technische uitvoering maar ook hoe de oefeningartistiek in elkaar zit. Op basis hiervan ontvangen de teams een score.

Duo’s en trio’s van diverse verenigingen uit Gelderland enOverijssel streden zaterdag om de prijzen. Ook de organiserende verenging EGSVverscheen aan de start van deze wedstrijd. Onder het toeziend oog van de jurymaar ook van familie en vrienden liet ieder team een prachtige oefening zien. Hetwerd een succesvolle dag. Alle deelnemende teams van EGSV gingen met eenmedaille huiswaarts. In de ochtendwedstrijd was er een eerste plaats voor FleurHoekman, Stella de Wilde en Anne-Sophie van de Wetering. Dit piepjonge teamliet een vrolijke oefening zien welke gewaardeerd met een score wat genoeg wasvoor een eerste plaats bij de categorie E-instap. Bij de jeugdteams was er eentweede plaats voor Lisa Kolk, Maud Lindeboom en Emma Beens en er was een derdeplaats voor het duo Marith Pelleboer en Leonie Oudenaarden. Tijdens demiddagwedstrijd was er bij de junioren een derde plaats voor het trio Lara vanden Berg, Valerie Veenhof en Rhodé van Dijk en de tweede plaats was voorGerrieke Brouwer, Laureen de Wilde en Diede Beens. De dag werd afgesloten meteen eerste plaats voor het E-senioren duo Ruby van Sas en Inez van Ittersum.

Goede start acroseizoen EGSV!

13-01-2020